Retourneren en ruilen

Zijn je artikelen niet naar verwachting? Dat kan uiteraard voorkomen en dat is bij ons gelukkig geen probleem. Wij zijn namelijk pas tevreden als de klant dat ook is! Omdat wij onze service en producten constant aan het verbeteren zijn, willen wij iedereen vriendelijk verzoeken dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en mee te sturen in de retourzending.

Voor ieder product dat geretourneerd wordt, kunnen de artikelnaam, kleur, maat en reden ingevuld worden. De redenen staan opgesomd onder het kopje ‘Redenen voor retour’. Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk feedback in te vullen onder het kopje ‘Opmerkingen retour’. Het invullen van een reden van retour is niet verplicht.

Retourneren

Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en indien redelijkerwijs met aangehechte labels teruggezonden te worden.

Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren door het adreslabel duidelijk zichtbaar op het pakket te plakken.

De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor de rekening van de afzender. Het bedrag kan per pakket verschillen. Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk binnen 14 dagen nadat je pakket bij ons binnen is of nadat je hebt aangetoond het product te hebben verzonden, op het bij ons bekende rekeningnummer bijgeschreven worden.

Ruilen

Je aankopen kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website.

Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. Helaas kunnen wij bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Download het retourformulier, vul deze in en voeg deze bij de retourzending